• slide

Lajiesittely

Vapaan tyylisuunnan jujutsu (Jiyu-ryu) sisältää vaikutteita perinteisestä japanilaisesta jujutsusta, judon goshin-jutsusta sekä jujutsu 2000:sta. Tyylisuunta mukautuu varsin hyvin jokaisen harrastajan fysiikan ja taipumusten mukaisesti.

Lue lisää...

Peruskurssi

Perustietämys jujutsun maailmaan. Kurssilla opettaa jujutsun perustiedot ja -taidot sekä valmistaa rauhalliseen tahtiin kamppailuharrastuksen aktiivisempaan harrastamiseen.

Lue lisää...

Leidi-Jutsu

Naisten oma non-stop periaatteella toimiva ryhmä. Mukaan voi siis tulla koska vaan. Ryhmässä hyvä meno eikä pipo todellakaan tiukalla. Ryhmässä ei "etenemispaineita" ja kaikki voi treenata oman tunnon ja kunnon mukaan.

Lue lisää...

Va-jutsu ry on Keravalla toimiva ju-jutsu seura. Yhdistyksen tarkoituksena on ylläpitää ja edistää budo- / kamppailulajiharrastajien harrastusmahdollisuuksia. Yhdistyksen toiminnan perustana ovat puhtaan liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet. Va-Jutsu ry:ssä harjoitellaan Jiyu-ryu ju-jutsu (free style ju-jutsu) -tyylisuuntaa. Seura ei tunnusta ketään erityistä henkilöä tai minkään lajin mestaria pääopettajakseen, vaan seuran politiikkaan kuuluu avoin suhtautuminen kaikkiin lajeihin ja tyylisuuntiin ilman velvoittavaa sitoutumista mihinkään niistä. Tämä selittää osittain tyylisuunnan nimen jiyu-ryu (vapaa-tyyli/ koulukunta).

Va-jutsu järjestää myös räätälöityjä itsepuolustus- / voimankäyttökoulutusta yrityksille ja yhteisöille. Ota yhteyttä niin järjestetään toivotunlainen koulutus.

Va-Jutsu ry on Suomen Jujutsuliiton jäsenseura. http://www.jujutsuliitto.fi/

Ajankohtaista
3.8.2018 klo 9.33
27.9.2017 klo 12.08
27.9.2017 klo 9.44
9.8.2017 klo 11.31
1.6.2017 klo 6.56