Junnujutsu

Va-Jutsu ry tarjoaa ryhmän myös 11-14 vuotiaille nuorille. Noin vuoden kestävällä keltaiseen vyöhön tähtäävällä alkeisjaksolla käymme läpi peruskurssin asioita ja muuta mielenkiintoista itsepuolustus- ja kamppailutekniikkaa. Olennaisena osana harjoittelua on fyysisen kunnon, kestävyyden, notkeuden ja koordinaation kehittäminen. Meillä ei harjoitella hampaat irvessä vaan pyritään mielenkiintoisella ja innostavalla tavalla edistämään nuorten harjoittelua ja motivaatiota. Lauseet "En osaa" ja "En pysty" ovat meille vieraita. Rohkaisemme nuoria yrittämään ja kokeilemaan myös hankalalta tuntuvia tekniikoita. Meillä ei harjoitella kilpailemista tai muiden voittamista varten, vaan itseään varten. Jujtusun kurinalaisuus, iloinen meininki ja innostava ryhmähenki auttaa saamaan paremman itsetunnon, kehittää keskittymiskykyä, sekä antaa lisää rohkeutta ja uskallusta.

Junnujutsuryhmä on toiminut vuodesta 2010 alkaen ja monia nuoria onkin päätynyt jatkamaan harrastusta aikuisten ryhmässä. Meillä on myös yhteistyötä muiden paikallisten kamppailuseurojen kanssa ja pyrimmekin pitämään yhteisharjoituksia useamman kerran vuodessa. Uusia harjoittelijoita otamme yleensä syyskuun alussa.

Kurssien alkamisesta tiedotetaan tiedotteet osiossa. Ryhmän ohjaajana toimivat sensei Mika Fagerström ja apuohjaajina senpait Jari Vartiainen ja Elina Junnola.

Harjoitusajat: tiistai klo 17:30-18:30 ja torstai klo 17:00-18:00

Harjoituksiin voi alkuun osallistua t-paidalla ja veryttelyhousuilla. Jujutsupuvun, eli gi:n hankkiminen on suositeltavaa. Sellaisen voi hankkia myös seuran kautta. Hankimme niitä yleensä kurssin alussa yhteishankintana. Mukaan harjoituksiin tarvitset reippaan mielen lisäksi myös pyyhkeen, juomapullon ja sandaalit tai tohvelit joilla liikkua pukuhuoneesta salille.

Hinnasto

Junnujutsu sopii mainiosti myös tytöille, joten rohkeasti vaan mukaan!

Lisätietoja: Mika 0500500049 tai Jari 0456311083