top of page

Itsepuolustuskoulutusta yrityksille ja yhteisöille

Valitettavan usein työpaikoilla ja yhteisöissä ei kiinnitetä tarpeeksi huomioita työntekijöiden turvalllisuuteen.


Työturvallisuus pitää sisällään monia eri osa-alueita. Osasta niistä pitää työnantajan pitää huolta jo lakisääteisesti, mutta varautuminen fyysisen väkivallan uhkaan on lähes poikkeuksetta järjestämättä. On valitettavaa, mutta totta, että tänä päivänä on hyvä osata puolustaa itseään. Väkivallan uhka on todellista ja liian usein läsnä varsinkin kaupan alalla, hoitoalalla ja oikeastaan kaikkialla missä ollaan ihmisten kanssa vuorovaikutuksessa.

Olisiko sinustakin mukavampi tehdä työtäsi jos tietäisit että osaat puolustautua? Jo se, että tiedät osaavasi puolustaa itseäsi, etkä mene lukkoon mahdollisessa väkivaltatilanteessa, antaa turvallisuuden tunnetta ja auttaa sinua jaksamaan työssäsi.


Itsensä puolustaminen ei tarkoita sitä että osaisit nuijia mahdollisen hyökkääjän kanveesiin, vaan sitä että osaat suojata itseäsi ja että pääset tilanteesta irti. Monesti tämä riittää hyökkäyksen lannistamiseen.


Aktiivinen itsepuolustuksen harjoittelu antaa varmuutta ja mielenrauhaa toimia työtehtävissä. On helpompi kohdata arjen työhaasteet kun tietää osaavansa puolustautua.


Ota yhteyttä meihin ja voimme räätälöidä tarkoitukseen sopivan itsepuolustuskurssin yrityksellesi tai yhteisöllesi. Yhteydenotot: mika@teerila.fi


Komentarze


Komentowanie zostało wyłączone.
bottom of page