Itsepuolustuskoulutusta yrityksille ja yhteisöille

Valitettavan usein työpaikoilla ja yhteisöissä ei kiinnitetä tarpeeksi huomioita työntekijöiden turvalllisuuteen.


Työturvallisuus pitää sisällään monia eri osa-alueita. Osasta niistä pitää työnantajan pitää huolta jo lakisääteisesti, mutta varautuminen fyysisen väkivallan uhkaan on lähes poikkeuksetta järjestämättä. On valitettavaa, mutta totta, että tänä päivänä on hyvä osata puolustaa itseään. Väkivallan uhka on todellista ja liian usein läsnä varsinkin kaupan alalla, hoitoalalla ja oikeastaan kaikkialla missä ollaan ihmisten kanssa vuorovaikutuksessa.

Olisiko sinustakin mukavampi tehdä työtäsi jos tietäisit että osaat puolustautua? Jo se, että tiedät osaavasi puolustaa itseäsi, etkä mene lukkoon mahdollisessa väkivaltatilanteessa, antaa turvallisuuden tunnetta ja auttaa sinua jaksamaan työssäsi.


Itsensä puolustaminen ei tarkoita sitä että osaisit nuijia mahdollisen hyökkääjän kanveesiin, vaan sitä että osaat suojata itseäsi ja että pääset tilanteesta irti. Monesti tämä riittää hyökkäyksen lannistamiseen.


Aktiivinen itsepuolustuksen harjoittelu antaa varmuutta ja mielenrauhaa toimia työtehtävissä. On helpompi kohdata arjen työhaasteet kun tietää osaavansa puolustautua.


Ota yhteyttä meihin ja voimme räätälöidä tarkoitukseen sopivan itsepuolustuskurssin yrityksellesi tai yhteisöllesi. Yhteydenotot: mika@teerila.fi


Va-Jutsu ry

Y-tunnus 1987302-0

Palokorvenkatu 6, 04250 KERAVA

Pankkiyhteys: 

BIC: OKOYFIHH

IBAN FI29 5780 5520 0002 37

OTA YHTEYTTÄ
Seuran tiedotus!

 

Seuran tiedotus tapahtuu pääosin sähköpostilistan välityksellä. Liity mukaan sähköpostilistalle ilmoitamalla nimesi ja sähköpostiosoitteesi jollekin treenien vetäjälle henkilökohtaisesti. Muita kuin henkilökohtaisia ilmoittautumisia ei käsitellä ollenkaan.

Tulevia tapahtumia ja mahdollisia peruutuksia harjoitukista voi seurata myös seuran kalenterista.

Palautetta ja kysyttävää voi laittaa myös tulemaan sähköpostilla seuran osoitteeseen info@vajutsu.fi

Tutustu tietosuojaselosteemme.

Yhteyshenkilöt

 

Rauno Hakala 050 568 5076

Mika Fagerström 0500 500 049

  • Facebook Round
  • iconmonstr-facebook-messenger-1-240
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle