top of page

KURSSIT

JUJUTSU

Ju-Jutsu –non-stop tunnille pääsee mukaan koska vain. Harjoittelun edetessä oppilas voi osallistua vyökokeeseen ja suorittaa keltaisen vyöarvon (5. kyu). Tämän jälkeen voi osallistua kaikkiin edistyineiden, sekä seuran harjoituksiin.


Kausittaisella harjoitusmaksulla jäsen voi osallistua kaikkiin seuran toteutuviinn lajeihin/kursseihin (mm. Jujutsu, kuntocircuit, kuntonyrkkeily, Pekiti-Tirsia Kali, sekä muu mahdollinen tarjonta)

JUJUTSUN PERUSKURSSI

Kaipaatko uutta harrastusta mukavassa seurassa?


Tule kohottamaan kuntoa ja oppimaan jujutsua. Tehokasta ja toimivaa Jiyu-ryu-goshin-jutsu -tyylià (Modern European Jujutsu).


Ensimmäinen viikko on ilmainen. Varustukseksi riittävät aluksi verryttelyhousut ja paita. Samalla hinnalla voit osallistua KuntoCircuit-, kuntonyrkkeily-, sekä Pekiti Tirsia -harjoituksiin ja harjoitella koko kauden kurssin jälkeen. 


Alaikäraja on 15 vuotta. Harjoittelemme tatamilla paljain jaloin.

VEMPPAJUTSU

Va-Jutsu ry tarjoaa ryhmän myös "kehoystävällisempään" harjoitteluun, normaalikovuisen harjoittelun lisäksi.

Vemppajutsu –ryhmän kantavana voimana on matalan kynnyksen osallistuminen. Jos kärsit vammoista, tai rajoitteista, joiden takia et ehkä halua, tai uskalla osallistua normaaleihin harjoituksiin, niin näihin harjoituksiin osallistuminen voi olla helpompaa.

Harjoituksen pääpaino on venyttelyllä ja lihaskuntoharjoituksilla, mutta kuitenkaan hyvää yksityiskohtaista jujutsu–tekniikkaa unohtamatta. Tämä harjoitusryhmä sopii hyvin myös pidemmän tauon jälkeen takaisin jujutsun pariin palaaville, sekä tekniikkaa hioville aktiivisille konkareille.

Vemppajutsu on avoin kaikille seuran jäsenille, jotka ovat suorittaneet vähintään keltaisen vyön. Avoin myös muiden budolajien harrastajille, joilla vähintään joku värillinen vyö.

Tule rohkeasti mukaan!

Lisätietoja:

Rauno Hakala / 050 568 5076

AIKIDO

Aikido (harmonisen voiman tie) on nykyaikainen japanilainen budolaji, jonka kehitti japanilainen Morihei Ueshiba 1900-luvun alkupuolella. Teknisesti tärkein vaikuttaja aikidolle on ollut Daito-ryu aikijujutsu. 


Aikidolle ominaista on hyökkääjän voimaan ja liikkeeseen mukautuminen ja sen hyväksikäyttö johdattamalla. Aikidon kehittäjä Ueshiba painotti opetuksessaan myös lajin henkisiä puolia ja pyrkimystä rauhaan. 


Tekniikoiden tavoitteena ei ole vastustajan voittaminen, vaan hänen hyökkäystahtonsa nujertaminen. Harjoittelussa tämä näkyy tekniikoiden joustavassa pehmeydessä - aikidossa vastustajaa ei pyritä vahingoittamaan. 


Aikido sopii kaikenikäisille ja harjoittelijat ovat sekä miehiä että naisia. Mukaan voi tulla koska vain.


Aikido harjoitukset:

  • keskiviikkoisin klo 18:00-19:00

  • torstaisin klo 17.30–18.30


Vetäjänä Kari Mantere 5. dan, Shidoin

PEKITI-TIRSIA KALI

Harjoittelemme Pekiti-Tirsia Kalia ja harjoittelu aloitetaan useista muista kamppailulajeista poiketen aseella eli yleensä kepillä tai veitsellä.

Aluksi harjoitellaan peruslyöntejä ja jalkatyötä. Tekniikat ovat aluksi yksinkertaisia ja helppoja omaksua.

Harjoituksiin t-paita, verkkarit, juomapullo ja suojalasit

Huom! Ikäraja K-18, mutta vanhemman seurassa K-15

Ryhmään voi tulla mukaan non-stop periaatteella, eli koska tahansa.

KUNTONYRKKEILY

Treenaa itsellesi parempi kunto, kasvata itsevarmuuttasi ja samalla niskajumit saavat kyytiä. Harjoituksissa mennään oman kunnon mukaan. 


Harjoitteet tehdään turvallisina yksin- ja pariharjotteina.


Varustukseksi rittävät verryttelyhousut, paita juomapullo ja

pieni pyyhe. 


Harjoittelemme tatamilla paljain jaloin.


Samalla hinnalla voita osallistua myös KuntoCircuit- ja Pekiti Tirsia -harjoituksiin.YRITYSJUTSU

Tarjoamme myös yrityksille ja yhteisöille tarkoitettua itsepuolustuskoulutusta. Olemme järjestäneet räätälöityjä koulutuksia mm Korson Lildlille, Metos Oy:lle, Järvenpään seurakunnalle, Keudan ryhmille, useille koululaisryhymille, sekä Helsingin ulosottovirastolle.


Itsepuolustuskurssimme kesto voi olla sopimuksen mukaan muutamasta tunnista aina pidempään usean päivän aikana pidettävään koulutukseen saakka. Voimme myös järjestää itsepuolustuksen tutusmistunteja vaikka tyky-päivän ohjelmaksi.


Ottakaa yhteyttä kun tarvitsette koulutusta, niin räätälöimme teille sopivan ratkaisun.


Rauno Hakala / 050 568 5076

Mika Fagerström / 0500 500049mika@teerila.fi

bottom of page