LIITTYMINEN

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET
”Kuinka nopeasti saavutan mustan vyön?”

Lähtökohtaisesti tämä on väärä motivaattori kamppailulajin aloittamiseen. Vyön saavuttaa aktiivisella harjoittelulla aikanaan sitten, kun siihen on valmis. Musta vyö on kuitenkin vasta indikaattori siitä, että vaatimusten mukaiset perustekniikat on opeteltu. Siitä se treeni sitten alkaa! Periaatteessa todella aktiivisella harjoittelulla mustan vyön voi saavuttaa nopeimmillaankin noin seitsemässä vuodessa. Käytännössä noin kymmenessä vuodessa.

”Voinko maksaa Smartumilla, ePassilla...?”

Kyllä. Seteleillä maksaessasi ota tarvittava määrä mukaan harjoituksiin niin voit suorittaa maksun jollekin ohjaajalle.
Lisäksi on mahdollisuus maksaa Smartum verkkomaksulla, ePassilla ja Eazybreakilla. Pian on mahdollista tehdä maksut MobilePaylla.

”Kuinka nuorena voi aloittaa harrastuksen?”

Tällä hetkellä alin ikäraja on 15 vuotta ja Pekiti-Tirsia Kalin 18 vuotta (alaikäiset vain vanhemman seurassa). Ikäraja on asetettu oikeastaan sen takia että lasten fyysiset koot saattaavat olla hyvinkin suuria, joten yhdessä harjoittelusta voi tulla hankalaa. Kannattaa ottaa yhteyttä ohjaajiin ja keskustella asiasta tarkemmin.

”Voinko minä aloittaa jujutsun harrastamisen?”


Kyllä voit! Jujutsun harrastamisen voit aloittaa ikään, sukupuoleen tai fyysiseen kuntoon katsomatta. Jos pystyt liikkumaan ja olet perusterve, jujutsun aloittamiselle ei ole estettä.

”Pitääkö aloittaessa omata hyvä kunto?”

Ei. Peruskurssilla lähdetään ihan perusteista ja varsin verkkaiseen tahtiin. Kunto kehittyy pikkuhiljaa.

”Sattuuko lajissa paljon vahinkoja, tai loukkaantumisia?”

Ei! Kamppailu-urheilu on itseasiassa hyvin turvallinen harrastus. Pieniä revähdyksiltä, venähdyksiä tietenkin voi aina sattua, kuten missä tahansa muussakin urheilulajissa. Välillä sattaa pieni mustelmakin tulla. Treenauksen on kuitenkin tarkoitus olla miellyttävää ja turvallista, joten kanssaharjoittelijat otetaan hyvin huomioon – ketään ei ole tarkoitus satuttaa. Harjoituksen kovuutta voi itse säädellä harjoituskaverin kanssa sopimalla. Tosi kovaakin on siis lupa treenata, jos se kaverille sopii!! 😊

ILMOITTAUDU KURSSEILLE
arrow&v

Va-Jutsu ry

Y-tunnus 1987302-0

Palokorvenkatu 6, 04250 KERAVA

Pankkiyhteys: 

BIC: OKOYFIHH

IBAN FI29 5780 5520 0002 37

OTA YHTEYTTÄ
Seuran tiedotus!

 

Seuran tiedotus tapahtuu pääosin sähköpostilistan välityksellä. Liity mukaan sähköpostilistalle ilmoitamalla nimesi ja sähköpostiosoitteesi jollekin treenien vetäjälle henkilökohtaisesti. Muita kuin henkilökohtaisia ilmoittautumisia ei käsitellä ollenkaan.

Tulevia tapahtumia ja mahdollisia peruutuksia harjoitukista voi seurata myös seuran kalenterista.

Palautetta ja kysyttävää voi laittaa myös tulemaan sähköpostilla seuran osoitteeseen info@vajutsu.fi

Tutustu tietosuojaselosteemme.

Yhteyshenkilöt

 

Rauno Hakala 050 568 5076

Mika Fagerström 0500 500 049

  • Facebook Round
  • iconmonstr-facebook-messenger-1-240
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle